Flyttbloggen

En blogg om flytt

Få offert på:
 • Flyttfirma
 • Flyttstädning
 • Elavtal
 • Bredband
 • Forråd

Flyttfirma

Flyttstädning

Elavtal

Bredband

Forråd

12-10-14 - Av Admin

Välkommen!

Vad kul att äntligen få starta upp det här projektet! Flyttbloggen är ett forum som riktar sig till dig som flyttar, ska flytta eller funderar på att flytta. Inför att hemsidan moveria™.se ska släppas som din administrativa hjälp i flytten, kommer du här på bloggen kunna följa oss genom en rad tips och råd inför din ut- och inflytt och ge dig allmän inspiration för att din flytt ska bli så lätt och rolig som möjligt!

Den här bloggen vill vi göra tillsammans med er läsare! Vi vill delge er av våra tips och råd, inspiration, inredning, flytthistorier m.m. och vi vill gärna att ni ska vara med och bestämma innehållet. Vad skulle ni vilja läsa om? Knäppa fynd från källaren? Smarta lösningar för trånga utrymmen eller varför du alltid får salt som inflyttningspresent? Maila mig gärna på blogg@moveria.se. Vi hörs!

//Kristin tillsammans med team Moveria™

Kommentarer (6)

Kommentarer

 • Therese

  Vi ska flytta om 2 månader och ser framemot att få bra tips i denna flyttdjungel, Hoppas dock på att inte få salt i inflyttningspresent =)

  • moveria

   Vad kul Therese! Jag hoppas du kan ha nytta av lite flyttinspiration 🙂 Lite kuriosa om saltet som inflyttningspresent kommer snart!

 • Emelie

  Jag ser fram emot många spännande och nyttiga tips om att flytta. Jag skulle vilja få lite mer fakta om flyttstädning. Jag har hört så mycket om att de missköter sig, hur ska man bete sig för att få en bra städfirma som gör sitt jobb. Vad har man för rättigheter om städningen inte blir godkänd? 🙂

  • moveria

   Härligt att höra Emelie! Det där med flyttstädning är knepigt och jag ska absolut ta upp det i bloggen 🙂 Om du anser att städningen inte är godkänd kan du vända dig till allmänna reklamationsnämnden och åberopa konsumenttjänstlagen. Då kan man bland annat hålla inne betalningen, få omstädning, prisavdrag eller hävning av köpet.

   • Ove

    Det är svårt att putsa fönster så att de blir snygga. Då lillebror i familjen skulle flytta från sitt studentboende fick han backning på fönstren – trots att han använt fönsterputs som han köpt i affären. Familjen ryckte in och skulle hjälpa till, men fönstren blev precis lika randiga som tidigare. Några år senare har vi fått följande yrkestips från en fönsterputsare:

    Lite spolarvätska och en droppe diskmedel blandas ut i vatten. På sommaren i kallt vatten, på vintern i varmt vatten. Putsa och njut!

Kommentera

Flyttar du snart?

Minska stressen och få offert från flyttfirma med RUT-avdrag. Du förbinder dig inte tillnågot.

Få flyttfirmeofferter inom några dagar