Så här använder du Moveria!

Oberoende av var du befinner dig i flyttprocessen så har vi något att erbjuda dig.

Personlig flyttkoordinator

Vår mest omtyckta funktion. Vi utför momenten du helst slipper.

Tjänsten ”Personlig flyttkoordinator” är en heltäckande service där vi på Moveria sköter all administration kring din flytt. Manuellt jämför och/eller genomför vi olika moment som är förknippade med flytt. Vi kollar exempelvis upp och jämföra alternativ på avtal (el, tv, försäkring), flyttfirmor, flyttbil osv, som finns tillgängliga på din nya adress. Vi presenterar sedan de bästa och mest relevanta förslagen för dig. Du är själv den som väljer i slutändan. Vi kan också sköta saker så som adressändring och uppsägning av gamla avtal.

På detta sätt hoppas vi kunna minimera den stress som en flytt ofta innebär. På startsidan kan du läsa mer om tjänsten och även fylla i det kontaktformulär som tar dig ett steg närmare en lugn flytt i full kontroll.

Flyttpåminnelser i mobilen

Fyll i när du tänkt flytta och vilka påminnelser du vill ha här. Du får ett mejl med kalenderbokningar med en kalenderprenumeration. De dagar du behöver göra något gällande din flytt, får du en påminnelse av din telefon kl 09:00.

Flyttchecklistor

Lättöverskådliga checklistor för alla de moment du genomför under en flytt. En av våra mest populära checklistor är checklistan gällande vad man ska tänka på vid flytt. Vill du se alla checklistor så går du in här.

Hitta bland våra flyttips

Specifika tips för olika moment under flytten hittar du under våra flyttips. Här finns bland annat info om adressändring gratis, hur du skall förbereda inför fotografering, hur du skall packa glas och porslin och mycket mycket mer.

Du hittar alla tips om flytt här.

Fråga oss eller använd sökrutan

Saknar du någon info så får du gärna mejla oss om vad som helst gällande flytten på kundservice@moveria.se. Vi svarar inom 24 h. Vågar du inte fråga oss kan du alltid använda vår ypperliga sökruta längst ned på alla sidor! Klicka runt på Moveria, det är helt gratis, och glöm inte att vi finns här för att hjälpa dig med din flytt.

Av  Mattias | 15-04-01 |
Kommentarer (0)