Om Moveria

Den oberoende hjälpen för att organisera din flytt

Flyttar du snart?

Vi är glada att vi kan hjälpa till! Är du nyfiken på hur Moveria kan hjälpa dig att organisera din flytt? Du kan läsa allting här om våra webbsidor, vårt team och vad vi kan hjälpa till med.

Vi vet vad som upptar dina tankar

Vi på Moveria gillar förändring! Flytta, organisera, byta din miljö och skapa din nya framtid på ett nytt ställe. Allt detta behöver inte stressa dig, även fast du kommer känna att det är mycket som du behöver hantera: Var får jag tag på flyttlådor? Hur fixa rjag kontrakten för el och internet? Hur hittar jag en flyttfirma som jag kan lita på? Eller kommer du flytta med hjälp av familj och vänner? Till vilka behöver du skicka adressändring, och hur gör du det? Vi vet att detta upptar dina tankar.


Moveria finns för att hjälpa dig med alla dessa beslut och uppgifter. Vi har samlat all viktig information om flytt på ett ställe, så att du här kan hitta de praktiska verktygen och den kunskapen du behöver. Moveria är en helt oberoende svensk hjälp för att hjälpa dig att organisera din flytt. Vi är faktiskt den största flyttwebbsajten i Europa och vi expanderar nu till ännu fler länder än de vi redan är i!

Oberoende och gratis råd gällande din flytt

På Moveria kan du läsa bra artiklar om flytt, ladda ned flyttchecklistor, titta i flyttshoppen och du kan finna bra erbjudanden för att hitta till exempel elleverantörer och seriösa flyttfirmor. Det kostar dig aldrig något extra att gå via oss.


Du betalar inget för informationen eller checklistorna på Moveria.se. Vi tjänar pengar på om du begär offert från en flyttfirma via oss, handlar något via vår webbshop eller klickar på en länk till något av de företag vi samarbetar med. Det kostar dig aldrig något extra. På detta sätt kan vi hålla våra webbsidor utan en massa reklambanners och annat störande så att du kan få en bättre upplevelse.


Vi utvecklar ständigt Moveria och vi vill ge dig den bästa möjliga hjälpen gällande din flytt. Har du idéer på förbättringar? Saknar du något på Moveria.se? Hör då gärna av dig. Vi älskar att få återkoppling från våra användare.


 

 

 

Vårt Team

Mattias Ejbe

- VD

Markus

- Moveria Sverige

Isabelle

- Moveria Frankrike

Anna

- Moveria Österrike

Valine

- Moveria Holland

Irina

- Moveria Tyskland

Serg

- Utvecklare

Julija

- UX och visuell design

Vanliga frågor om hur vi hjälper dig

1

Vad är moveria.se?

moveria.se är en flyttportal som hjälper dig med den administrativa delen av din flyttprocess.

2

Vad kan jag göra på moveria.se?

På moveria.se hjälper vi dig att planera din inflyttning, utflyttning och de aktiviteter som krävs i samband med flytt. I dagsläget kan du ta del av artiklar om flytt, ladda hem användbara flyttchecklistor, skapa påminnelser för viktiga flyttaktiviteter och framför allt skapa en personligt anpassad checklista som ger dig en överblick när i tiden och vad du behöver göra under din flyttprocess. Detta är endast ett första steg i utvecklingen av flyttportalen moveria.se men vi jobbar stenhårt för att detta ska bli Europas bästa flyttportal, där du ska kunna få all hjälp du behöver i flytten. Läs mer under Om Moveria.

3

Kostar det något att använda moveria.se?

Nej, tjänsterna som vi erbjuder på moveria.se är helt gratis för dig.

4

Hur kan moveria.se hjälpa mig i min flytt?

Genom att samla all nödvändig flyttinformation, tillhandahålla användbara checklistor och erbjuda ett forum för personliga behov under flyttprocessen kommer din flytt kännas lättare, smidigare och framför allt kommer du inte att glömma viktiga flyttaktiviteter.

5

Finns moveria.se som en fysisk plats?

Nej, moveria.se är endast en webbaserad plattform och finns inte på en fysisk plats. Vi har dock en postadress dit det går bra att skicka fysisk post. För att ta kontakt med oss, går det bra att maila eller ringa för att bestämma tid och plats för ett eventuellt möte. Läsa mer under Kontakta oss.

6

Kan jag ångra ett avtalstecknande?

Du har två veckors ångerrätt på eventuellt ingångna avtal via moveria.se. Läs mer under Användarvillkor

7

Kan jag radera mina sparade uppgifter hos er?

Absolut, du kan när som helst begära radering av dina sparade uppgifter på moveria.se, så länge vi inte behöver spara dem på grund av svensk lagstiftning. Hör av dig till oss så ordnar vi det.

8

Teckna avtal via moveria.se – vad innebär det?

Genom att teckna ett avtal via moveria.se ingår du ett vanligt avtal med någon av våra avtalsleverantörer. I de flesta fall så tecknar du dock avtalet direkt med leverantören men du kan alltid höra av dig till oss om du har några problem.

9

Hur hanteras mina registrerade uppgifter?

Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Dina registrerade uppgifter sparas hos oss i max 2 veckor efter din senaste inloggning, om inte svensk lagstiftning kräver annat. Läs mer under Användarvillkor.