Jämför, byt och flytta elavtal

Det finns många elhandelsföretag att välja på längst ned på den här sidan så kan du jämföra många av bolagen. Men om du snabbt vill fixa ett nytt elavtal så kan du göra det direkt med någon av dessa bolagen:

Jämför elavtal från Sveriges ca 130 elbolag, totalt så jämför du över 6000 elavtal. Priserna uppdateras varje dag med aktuella priser. Oftast lönar det sig att inte binda sig och framförallt inte teckna avtal med elbolag som inte skriver schyssta avtal. Billiga elavtal är inte alltid bäst.

Jämför elavtal från elbolagen och hitta bästa elavtalet för dig!

När du flyttar har du alltid rätt att byta ditt gamla elavtal, passa på att då skaffa dig ett elavtal som passar dig. Det är lättare än du tror och går snabbt. Det är helt kostnadsfritt att jämföra Sveriges elbolags alla olika avtal, oberoende om du söker elavtal till hus eller elavtal till lägenhet, billig el eller miljövänlig el, elavtal med fast pris eller rörligt pris så får du kan du göra det.

Vi samarbetar med TecknaEl så om du anger din ungefärliga årsförbrukning och ditt postnummer så kan du jämföra elavtal och få bra pris på elavtal för dig. Vare sig du söker absolut lägsta elpris eller något annat. Generellt rekommenderar vi att ta rörligt elavtal och gärna ett miljöval. Lycka till med din sökning.