Flyttar du snart? Låt oss hjälpa dig med det!

Få hjälp med flyttfirmor, flyttstädning, bredbandsavtal, checklistor och mycket mer!

Få offert på:
  • Flyttfirma
  • Flyttstädning
  • Elavtal
  • Bredband
  • Internationella flyttar

Flyttfirma

Flyttstädning

Elavtal

Bredband

Internationella flyttar

Så här kan vi hjälpa dig med din flytt

Få pris från en kontrollerad flyttfirma

Ladda ned gratis flyttchecklistor

Över 100 artiklar med tips gällande flytt

Detta säger våra kunder om oss

Jag hittade denna webbplats av en slump och jag har inte blivit besviken. Att flytta hemifrån börjar med en bra planering.
Som ung student har jag inte riktigt den erfarenhet och visste inte riktigt vad jag borde veta.
Checklistorna hjälpte mig att planera bättre, jag försökte till och med att upprätta en budget och framför allt att inte glömma något. En stor favoritartikel på bloggen är artikeln med rubriken ”The Art of kokedama” (I svenska bloggen “Hur du gör en Kokedama / Koketama (mossboll)” red. Anm.) som gjorde det möjligt mig att få in lite naturen och grönt i min lägenhet i hjärtat av Paris.

A Custos

Mina tidigare flyttar har alltid kostat mig en hel del styrka, nerver och pengar. Tack vare de artiklar och checklistor på moveria.de hade jag denna gång startat i tid med planeringen och allt var inte så dåligt som det brukar.
Särskilt checklistorna var en stor hjälp och sparade mycket arbete! Till min förvåning kom aldrig kaoset denna gång, allt var genomtänkt och vår flytt blev superorganiserad.

Katja Beste

Att flytta är ett stort projekt och det är lätt att glömma eller förbise något. Moveria.se var lättanvänt och överskådligt och hjälpte oss verkligen att få ett samlat grepp över flytten. Det fanns bra artiklar kring saker man annars gärna glömmer, inte minst försäkringar. Checklistorna underlättade det praktiska och bloggen var bade trevlig och hjälpsam. Tack för hjälpen! Med vänlig hälsning

Chris Ingfeldt

Med dessa checklistor, kunde jag flytta effektivt och utan att glömma något! Avsnittet ”Tips om flytt” har också varit till stor hjälp, det lät oss att veta vad man ska göra för att ändra din adress, hyra en flyttbil, och slutligen, ett särskilt omnämnande av bloggen, vilket vi ger massor av tips och idéer för att bygga och dekorera sitt nya hem.
Jag rekommenderar starkt Moveria för din nästa flytt.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Mathieu Leger

Hej! Jag skulle vilja berätta hur Moveria hjälpte mig. Jag har hittat mycket användbar information här. På Moveria kommer du hitta många olika typer av information som gör ditt liv lättare. Besök också bloggen där det finns många artiklar, den är både intressant och ger mycket hjälp.

Stanislav Wandolovskiy

Moveria hjälper dig helt enkelt att organisera ditt liv, speciellt före, under och efter flytten. Du vet ögonblicket, när du har hittat den information du sökte och sen har du plötsligt spenderat lång tid med att upptäcka mer och mer intressanta saker som du alltid velat veta? Det hände mig här, det är lite beroendeframkallande, men det finns så mycket information.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Aleksandra Juda

Vi stödjer Plan International