Europas största flyttportal

Förslag

A Custos

Flytta hemifrån börjar med en bra planering

Jag hittade denna webbplats av en slump och jag har inte blivit besviken. Att flytta hemifrån börjar med en bra planering.
Som ung student har jag inte riktigt den erfarenhet och visste inte riktigt vad jag borde veta.
Checklistorna hjälpte mig att planera bättre, jag försökte till och med att upprätta en budget och framför allt att inte glömma något. En stor favoritartikel på bloggen är artikeln med rubriken ”The Art of kokedama” (I svenska bloggen “Hur du gör en Kokedama / Koketama (mossboll)” red. Anm.) som gjorde det möjligt mig att få in lite naturen och grönt i min lägenhet i hjärtat av Paris.

Katja_Beste bild

Starta i tid med flytten

Mina tidigare flyttar har alltid kostat mig en hel del styrka, nerver och pengar. Tack vare de artiklar och checklistor på moveria.de hade jag denna gång startat i tid med planeringen och allt var inte så dåligt som det brukar.
Särskilt checklistorna var en stor hjälp och sparade mycket arbete! Till min förvåning kom aldrig kaoset denna gång, allt var genomtänkt och vår flytt blev superorganiserad.

Chris Ingfeldt

Att flytta är ett stort projekt

Att flytta är ett stort projekt och det är lätt att glömma eller förbise något. Moveria.se var lättanvänt och överskådligt och hjälpte oss verkligen att få ett samlat grepp över flytten. Det fanns bra artiklar kring saker man annars gärna glömmer, inte minst försäkringar. Checklistorna underlättade det praktiska och bloggen var bade trevlig och hjälpsam. Tack för hjälpen! Med vänlig hälsning

Mathieu Leger

Flyttchecklistorna var bäst på Moveria

Med dessa checklistor, kunde jag flytta effektivt och utan att glömma något! Avsnittet ”Tips om flytt” har också varit till stor hjälp, det lät oss att veta vad man ska göra för att ändra din adress, hyra en flyttbil, och slutligen, ett särskilt omnämnande av bloggen, vilket vi ger massor av tips och idéer för att bygga och dekorera sitt nya hem.
Jag rekommenderar starkt Moveria för din nästa flytt.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Stanislav Wandolovskiy

Bloggen ger mycket hjälp

Hej! Jag skulle vilja berätta hur Moveria hjälpte mig. Jag har hittat mycket användbar information här. På Moveria kommer du hitta många olika typer av information som gör ditt liv lättare. Besök också bloggen där det finns många artiklar, den är både intressant och ger mycket hjälp.

Tack för ditt förslag!

Vi är alltid glada att få idéer och förslag från våra besökare! Det är så vi kan fortsätta utveckla vår webbsajt. Vi kommer kontakta dig om vi har ytterligare frågor eller om du velat att vi gör det. Under tiden: fortsätt använd vår webbsajt med tips och checklistor om flytt!

Ditt Moveria Team