Checklistor

Få alla checklistor för flytt gratis via e-post.

Flyttkalender

Klicka i de aktiviteter du vill ha i din personliga flyttkalender. Tryck sedan "Skapa flyttkalender"

Vanliga frågor om hur vi hjälper dig

1

Vad är moveria.se?

moveria.se är en flyttportal som hjälper dig med den administrativa delen av din flyttprocess.

2

Vad kan jag göra på moveria.se?

På moveria.se hjälper vi dig att planera din inflyttning, utflyttning och de aktiviteter som krävs i samband med flytt. I dagsläget kan du ta del av artiklar om flytt, ladda hem användbara flyttchecklistor, skapa påminnelser för viktiga flyttaktiviteter och framför allt skapa en personligt anpassad checklista som ger dig en överblick när i tiden och vad du behöver göra under din flyttprocess. Detta är endast ett första steg i utvecklingen av flyttportalen moveria.se men vi jobbar stenhårt för att detta ska bli Europas bästa flyttportal, där du ska kunna få all hjälp du behöver i flytten. Läs mer under Om Moveria.

3

Kostar det något att använda moveria.se?

Nej, tjänsterna som vi erbjuder på moveria.se är helt gratis för dig.

4

Hur kan moveria.se hjälpa mig i min flytt?

Genom att samla all nödvändig flyttinformation, tillhandahålla användbara checklistor och erbjuda ett forum för personliga behov under flyttprocessen kommer din flytt kännas lättare, smidigare och framför allt kommer du inte att glömma viktiga flyttaktiviteter.

5

Finns moveria.se som en fysisk plats?

Nej, moveria.se är endast en webbaserad plattform och finns inte på en fysisk plats. Vi har dock en postadress dit det går bra att skicka fysisk post. För att ta kontakt med oss, går det bra att maila eller ringa för att bestämma tid och plats för ett eventuellt möte. Läsa mer under Kontakta oss.

6

Kan jag ångra ett avtalstecknande?

Du har två veckors ångerrätt på eventuellt ingångna avtal via moveria.se. Läs mer under Användarvillkor

7

Kan jag radera mina sparade uppgifter hos er?

Absolut, du kan när som helst begära radering av dina sparade uppgifter på moveria.se, så länge vi inte behöver spara dem på grund av svensk lagstiftning. Hör av dig till oss så ordnar vi det.

8

Teckna avtal via moveria.se – vad innebär det?

Genom att teckna ett avtal via moveria.se ingår du ett vanligt avtal med någon av våra avtalsleverantörer. I de flesta fall så tecknar du dock avtalet direkt med leverantören men du kan alltid höra av dig till oss om du har några problem.

9

Hur hanteras mina registrerade uppgifter?

Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Dina registrerade uppgifter sparas hos oss i max 2 veckor efter din senaste inloggning, om inte svensk lagstiftning kräver annat. Läs mer under Användarvillkor.