Flyttofferter från kontrollerade flyttfirmor i din närhet

Flyttoffert – Klicka här!

Flyttoffert – Klicka här!

 

Mycket att tänka på i samband med flytten? Funderar du på om du ska flytta själv eller om du ska använda flyttfirma? Vi kan hjälpa dig att komma till beslut, vi ordnar en flyttfirmeoffert till dig inom några dagar helt utan förpliktelser för dig. Därefter kan du bestämma dig för om det är värt att använda en flyttfirma eller om du ska kontakta dina gamla skolkompisar…

 

Hur fungerar det?

 

Du fyller i varifrån du ska flytta, när och vart du ska flytta. Utifrån dessa uppgifter ordnar vi minst en flyttoffert inom några dagar. Det är helt gratis och du lovar ingenting. Därefter är det upp till dig om du vill acceptera offerten eller ej. Om du bestämmer dig för att använda flyttfirman så hör du av dig till dem och de kommer då diskutera detaljer såsom portkoder, hiss etc med dig. Om du inte svarar på offerten så är det detsamma som att du tackar nej.

 

Börja fylla i flyttuppgifter nu!

 

Vilka är vi på Moveria?

 

Moveria är europas största flyttportal, vi är ett svenskt bolag och vi har varit aktiva sedan 2011. Vi hjälper till med allt som du behöver göra när du flyttar t ex flytta elavtal, ordna flyttstädning och flyttfirma. Våra populäraste sidor är våra checklistor, de är helt gratis att ladda ned. Du kan alltid ringa (018-495 15 00) eller mejla oss (kundservice@moveria.se) om du har några frågor kring flytt.